Moisanderin Sukuseura

Vuosikokous ja sukujuhla 2015

Sukukokousta vietettiin Lahden Upseerikerholla 5.9.2015. Vuosikokouksessa valittiin istuva hallitus ja myös muut aiemmat toimihenkilöt jatkamaan tehtävissään seuraavan kaksivuotiskauden.

 

Sukujuhla 2014

Suku kokoontui 6.9.2014 Hämeenlinnassa, linnan Kruununleipomossa.

 

Vuosikokous ja sukujuhla 2013

Moisanderin sukuseuran sääntömääräinen vuosikokous ja sukujuhla pidettiin Sipoon Söderkullassa 7.9.2013. Vuosikokouksessa päätettiin säilyttää seuran jäsenmaksut ennallaan ja hallituksessa tapahtui vain yksi varajäsenen vaihto, kun Tenho Moisander luovutti paikkansa Juuso Moisanderille.

 

Sukujuhla 2012

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna vietettiin sukujuhlaa Lounais-Hämeen Pirtillä Tammelassa.

 

Vuosikokous ja sukujuhla 2011

Moisanderin sukuseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous ja sukuseuran perustamisen 10-vuotisjuhla pidettiin Tampereella 3.9.2011 Tampereen Suomalaisella Klubilla.

Sukuseuran hallitukseen valittiin kaksi uutta jäsentä, Raimo Moisanderin tilalle varsinaiseksi jäseneksi valittiin Tuija Vigren Helsingistä ja varajäseneksi Tarja Palosen tilalle Paula Laaksonen Pukkilasta. Raimolle ja Tarjalle kiitos pitkästä työrupeamasta sukuseuran hyväksi ja Tuijalle ja Paulalle intoa ja tarmoa osallistua hallituksen työskentelyyn alkavana toimikautena.